Sladké poklady české a moravské kuchyně /
Recepty na přípravu tradičních domácích sladkých pokrmů, dezertů, buchet, koláčů, štrúdlů, bábovek, řezů, krémů a náplní.
Hlavní autor: | Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- |
---|---|
Další autoři: | Vaňková, Jana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Prakul Production, s.r.o.,
2019
|
Vydání: | 1.vyd. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
424930037260 | 37260 | Naučná literatura | Dostupné | 7x |