Největší dobroty z pomalého hrnce /

Výběr, použití a výhody vaření v pomalémm hrnci. Recepty na přípravu polévek, příloh, masových, rybích a zeleninových jídel, koláčů, dezertů a zavařenin.

Hlavní autor: Litzinger, Angela
Další autoři: Vašková, Hana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Brně : CPress, 2020
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
424930037983 37983 Naučná literatura Dostupné 3x